Els tres primers mesos de l’any 2018, amb molta feina. / Los tres primeros meses del año 2018, con mucho trabajo. (Cat/Cast)

(CAT)

Vam començar la temporada amb els test hivernals de la Gt Open els dies 16 i 17 de febre, al cap de unes setmanes, vam estar acreditats en les dos jornades de test de la formula 1, va ser una experiència brutal, vaig aprendre moltes coses en àmbits de fotografia, base la primera vegada que estava fent fotos en els tets de la formula 1, el problema que vaig tindre era que no estava acreditat com a fotògraf, estava acreditat com a redactor, a part d’aquest problema, em donava igual quin tipus d’acreditació tenia, si la de redactor o la de fotògraf, lo important era estar acreditat.

He conegut gent increïble!! I segur que ens trobarem més d’un cop en el circuit. I també moltes gràcies pels consells que m’heu donat!! Ara bé lo més difícil que es mantenir-me en aquesta competició!! L’única cosa que puc dir és gràcies.
Gràcies pels mitjans de comunicació que heu confiat en mi, i que confieu en mi.
Gràcies pels consells que m’han donat els companys/amics que fem fotos a les curses nacionals que s’hi celebren en el circuit de BCN-CAT.
Gracies a les persones que he conegut en aquest dies en el circuit.
La gent pot pensar el que vulgui de mi, i que digui el que vulgui però jo estic MOLT ORGULLOS de la meva feina que faig !!!

Al acabar les dos jornades dels test de la formula 1, gracies a un gran amic, vaig estar acreditat al Festival les comes 4X4 a Súria, la primera vegada que veia els camions i vehicles que participen al ral·li mes dur del mon, el Ral·li Dakar, i veure els camions i els cotxes t’han a prop va ser impressionant. Va ser un festival molt divertit, i que ho recomano a tothom.

Una setmana abans d’anar al circuit de BCN-CAT, vaig anar al Rally Mortiz Costa brava, vaig acabar destrossat, bàsicament va fer molt de fred, però va ser impressionat veure cotxes que ja no estant en el mercat, i veure vehicles històrics i que son molt impressionats.

Després d’aquest ral·li, ja vam tornar un altre cop al circuit, a una cursa de nacionalitat Francesa, que es la V de V Endurace Series, en aquesta competició que es va celebrar en Divendres i Dissabte. En aquesta cursa vaig estrenar un nom equip fotogràfic, que es la Nikon 7200 i l’objectiu 150-600 de la marca de sigma, vaig fer molt poques fotos, bàsicament vaig poder anar el dissabte, i va estar tot el dia plovent i tampoc el dia acompanyava a fer fotos, les poques fotos que vaig fer, son impressionant.

Així han sigut els tres primers mesos de l’any 2018, molt extres i molta feina. Ja us puc afirmar que estic acreditat pel Esperit de Montjuïc, i pel Barcelona Rally Cross.

 

Gràcies a tots !!! Fins la propera !!!

 

 

(CAST)

 

Comenzamos la temporada con los test invernales de la Gt Open los días 16 y 17 de febrero, al cabo de unas semanas, estuvimos acreditados en las dos jornadas de test de la formula 1, fue una experiencia brutal, aprendí muchas cosas en ámbitos de fotografía, la primera vez que estaba haciendo fotos en los test de la formula 1, el problema que tuve era que no estaba acreditado como fotógrafo, estaba acreditado como redactor, aparte de este problema, me daba igual qué tipo de acreditación tenía, si la de redactor o la de fotógrafo, lo importante era estar acreditado.

He conocido gente increíble !! Y seguro que nos encontraremos más de una vez en el circuito. Y también muchas gracias por los consejos que me dijisteis !! Ahora viene lo más difícil que se mantenerme en esta competición !! Lo único que puedo decir es gracias.

Gracias por los medios de comunicación que ha confiado en mí, y que confíen en mí.

Gracias por los consejos que me han dado los compañeros / amigos que hacemos fotos en las carreras nacionales que se celebran en el circuito de BCN-CAT.

Gracias a las personas que he conocido en estos días en el circuito.

La gente puede pensar lo que quiera de mí, y que diga lo que quiera pero yo estoy muy orgulloso de mi trabajo que hago !!!

Al terminar las dos jornadas de los test de la formula 1, gracias a un gran amigo, estuve acreditado en el Festival las comas 4X4 en Súria, la primera vez que veía los camiones y vehículos que participan en el rally más duro del mundo, el Rally Dakar, y ver los camiones y los coches te cerca fue impresionante. Fue un festival muy divertido, y que lo recomiendo a todo el mundo.

Una semana antes de ir al circuito de BCN-CAT, fui al Rally Mortiz Costa brava, terminé destrozado, básicamente hizo mucho frío, pero fue impresionado ver coches que ya no estan en el mercado, y ver vehículos históricos y que son muy impresionados.

Después de este rally, ya volvimos de nuevo al circuito, a una carrera de nacionalidad Francesa, que es la V de V Endurace Series, en esta competición que se celebró en Viernes y Sábado. En esta carrera estrené un nuevo equipo fotográfico, que es la Nikon 7200 y el objetivo 150-600 de la marca de sigma, hice muy pocas fotos, básicamente pude ir el sábado, y estuvo todo el día lloviendo y tampoco el día acompañaba a hacer fotos, las pocas fotos que hice, son impresionante.

Así han sido los tres primeros meses del año 2018, muy extres y mucho trabajo. Ya os puedo afirmar que estoy acreditado por el Espíritu de Montjuïc, y por el Barcelona Rally Cross.

 

Gracias a todos !!! Hasta la próxima !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s